Palma to najwyższej jakości margaryna, dedykowana w szczególności ciastom kruchym i ucieranym. Uniwersalność recepturowa produktu pozwala na zastosowanie w szerokiej gamie wypieków.
Produkt dostępny na indywidualne zamówienie.
Margaryna bezpalmowa miękka to produkt na bazie oleju rzepakowego, który doskonale sprawdza się w produkcji wyrobów piekarniczych i półcukierniczych.
Margaryna bezpalmowa KSR to produkt o zawartości 80% tłuszczu, który jest dedykowany zwłaszcza do wypieków biszkoptowo-tłuszczowych.
Margaryna płynna 80% to odpowiedź na zapotrzebowanie rynku na produkt w formie płynnej emulsji. Wyspecjalizowana margaryna o unikalnych właściwościach i parametrach użytkowania.
Celując w jakość gotowych produktów, wydajność tłuszczu i powtarzalność produkcji piekarniczej i cukierniczej, powstała Margaryna 70%.
Bielska to margaryna o wyjątkowych właściwościach przydatnych szczególnie do przygotowywania wyśmienitych kremów i mas cukierniczych.