Rzepak

Dzięki wysokiemu reżimowi higienicznemu produkcji i stałej kontroli jakości, margaryny z logo Spółki Bielmar mają długi okres przydatności do spożycia. Wypracowany proces technologiczny pozwala wytwarzać produkty bez stosowania konserwantów.

zalety
Kwasy Omega

wysoka zawartość nienasyconych kwasów tłuszczowych Omega-3 i Omega-6 w idealnych dla zdrowia proporcjach

zalety
Witaminy E i K

naturalna obecność witaminy E i K

zalety
Tłuszcze nasycone

korzystny profil tłuszczowy – niska zawartość nasyconych kwasów tłuszczowych

zalety
Ciepłe potrawy

idealny do potraw na ciepło

zalety
Zimne potrawy

doskonały do dań na zimno

zalety
Dymienie

wysoka temperatura dymienia – bezpieczne smażenie

zalety
Świeżość

długi okres przydatności do spożycia

zalety
Neutralny smak

dzięki neutralnemu smakowi wydobywa smak potraw

zalety
Kwasy Omega

łatwo odsącza się ze smażonej potrawy dzięki czemu dostarcza mniej kalorii

zalety
Produkt lokalny

produkt lokalny, z polskich upraw