 
            Margaryna bezpalmowa miękka 80%
|  | 80 % | 
|  | 10 kg | 
|  | 120 dni | 
Margaryna bezpalmowa miękka to produkt na bazie oleju rzepakowego, który doskonale sprawdza się w produkcji wyrobów piekarniczych i półcukierniczych.
WŁAŚCIWOŚCI:
- Stabilność produktu podczas użytkowania zapewnia wypiekom właściwą konsystencję i wysoką jakość
- Idealnie łączy się z innymi składnikami zapewniając odpowiednią strukturę wyrobu gotowego
- Zapewnia wyjątkową kruchość ciasta
- Posiada wysoką zawartość witaminy E
- Bez konserwantów i aromatów
- Bez tłuszczów trans, olejów i tłuszczów palmowych
                                                                olej rzepakowy                                                            
                                                        
                                                                bez olejów i tłuszczów palmowych                                                            
                                                        
                                                                bez konserwantów                                                            
                                                        
                                                                bez aromatów i barwników                                                            
                                                        
                                                                zawiera witaminę E                                                            
                                                        SZCZEGÓLNIE POLECANA DO
- wyrobów piekarniczych (pieczywo)
- wyrobów półcukierniczych (rogale, bułki maślane)
- wypieków biszkoptowo-tłuszczowych (sękacze)
 
                