Margaryna bezpalmowa miękka 80%

Zawartość tłuszczu:
80 %
Wielkość opakowania:
10 kg
Termin przydatności:
120 dni

Margaryna bezpalmowa miękka to produkt na bazie oleju rzepakowego, który doskonale sprawdza się w produkcji wyrobów piekarniczych i półcukierniczych.

 

WŁAŚCIWOŚCI:

  • Stabilność produktu podczas użytkowania zapewnia wypiekom właściwą konsystencję i wysoką jakość
  • Idealnie łączy się z innymi składnikami zapewniając odpowiednią strukturę wyrobu gotowego
  • Zapewnia wyjątkową kruchość ciasta
  • Posiada wysoką zawartość witaminy E
  • Bez konserwantów i aromatów
  • Bez tłuszczów trans, olejów i tłuszczów palmowych
olej rzepakowy
bez olejów i tłuszczów palmowych
bez konserwantów
bez aromatów i barwników
zawiera witaminę E

SZCZEGÓLNIE POLECANA DO

  • wyrobów piekarniczych (pieczywo)
  • wyrobów półcukierniczych (rogale, bułki maślane)
  • wypieków biszkoptowo-tłuszczowych (sękacze)