Margaryna o zmniejszonej zawartości tłuszczu (39%)
Margaryna 80%
Mix tłuszczowy (82% tłuszczu)
Mix tłuszczowy o zmniejszonej zawartości tłuszczu (60%)
Margaryna lekka (40% tłuszczu)
Olej rzepakowy rafinowany
POLMAK jest uzupełnieniem innych pasz roślinnych, w których występują niedobory aminokwasów, niezbędnych w prawidłowym żywieniu zwierząt.
Margaryna Bielska Premium to margaryna o wyjątkowych właściwościach przydatnych szczególnie do przygotowywania wyśmienitych kremów i mas cukierniczych.
Produkt dostępny na indywidualne zamówienie.
Palma to najwyższej jakości margaryna, dedykowana w szczególności ciastom kruchym i ucieranym. Uniwersalność recepturowa produktu pozwala na zastosowanie w szerokiej gamie wypieków.
Margaryna bezpalmowa miękka to produkt na bazie oleju rzepakowego, który doskonale sprawdza się w produkcji wyrobów piekarniczych i półcukierniczych.