Miło nam poinformować, że rozpoczęliśmy współpracę z Wojtkiem Harapkiewiczem, utalentowanym i utytułowanym szefem kuchni w Restauracji Babinicz w kompleksie Dworzysko w Szczawnie-Zdroju.
Wojtek, który gotował między innymi dla Dalajlamy XIV, trzech polskich prezydentów, Króla i Królowej Belgii oraz w Europarlamencie, doświadczenie zdobywał w największych restauracjach Europy. Ukoronowaniem jego dotychczasowej praktyki jest prestiżowa nagroda Hermesa, przyznana mu w 2016 roku.
Specjalnością Wojtka są owoce morza i nowoczesna odsłona dziczyzny, inspiruje go także klasyczna kuchnia francuska.
Jako miłośnik i użytkownik naszych produktów, Wojtek wesprze Bielmar w zakresie testowania i ulepszania nowych produktów, także tych dedykowanych biznesowi, nowych przepisów i receptur.
Już się cieszymy na owocną i pyszną współpracę.